به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان\"علی معین زاده\" با اشاره به ثبت قنوات جوپار، بم و كوير لوت، افزود: ثبت جهاني آثار تاريخي و طبيعي و هراتفاق بين المللي مطمئنا تاثيرات بسيار مثبتي بر روي اقتصاد و معيشت مردم خواهد گذاشت چراكه صنعت گردشگري صنعتي زود بازده و ارز بدست آمده از اين صنعت با سرعت بالايي جذب بازار مي شود.
وي با اشاره به اينكه گردشگران خارجي آثار مورد تاييد يونسكو را در ليست بازديد خود قرار مي دهند، بيان داشت: در حال حاضر كرمان با داشتن 5 اثر جهاني، در بين استانهاي ديگر كشور داراي مقام اول است كه اين مسئله فرصت مناسبي براي جذب هرچه بيشتر گردشگران خارجي مي باشد.
معين زاده با بيان اينكه گردشگري يك زنجيره است، اظهار داشت: تنها يك مسئله خاص مانند ثبت جهاني، نمي تواند موجب جذب بالاي گردشگر شود بنابراين بايد با تبليغات مناسب و به موقع در سطح استاني، ملي و بين المللي از سوي بخش خصوصي و دولتي به اين مهم دست يابيم.
وي با اشاره به اينكه با استفاده از امکانات گردشگری مجازی، افق جدیدی پیش پای صنعت گردشگری که یکی از پردرآمدترین صنایع مي باشد، گشوده شده است، بيان داشت: با استفاده از این امکان، بخش خصوصي و دولتي میتوانند با هزینه کمتری برای آثار دیدنی استان كه جنبه جهاني نيز دارند، به تبلیغات بين المللي بپردازند.
رئیس جامعه هتلداران استان کرمان به همكاري صميمانه فعالان بخش گردشگري و بخش دولتي اشاره كرد و گفت: هر يك از سرمايه گذاران گردشگري بايد به سهم خود در جذب گردشگر و معرفي جاذبه هاي خاص و بكر استان تلاش كنند.
وي استاندار كرمان را اصلي ترين متولي صنعت گردشگري استان دانست و افزود: با توجه به اينكه استان از لحاظ بودجه در مضيقه مي باشد ولي استاندار با توجه به تفكر مثبت خود نسبت به مسئله گردشگري و با تكيه بر تواناییهای تاريخي و گردشگري، استان را در جاده موفقيت قرار داده است در حاليكه اين چنين موقعيتي تاكنون براي استان اتفاق نيفتاده بود.
معين زاده خاطرنشان داشت: بخش خصوصي و مردم كرمان بايد در كنار استاندار و متوليان امر گردشگري استان، و بر اساس مباني اقتصادي مقاومتي به شناساندن استاني جهاني و پهناور كرمان بپردازند.
انتهای پیام/